THE EXCLUSIVE STRINGS


1 2 3 4 5 
Spectaculaire, oog- en oorstrelende act van vier top-musici.

Biografie
Blandine Moreau Valentin (geboren op 25 november 1979) is, haar naam laat het al vermoeden, van Franse origine. Deze altvioliste speelt als sinds haar zesde viool. Als oudste van Exclusive Strings heeft Blandine een enorme muzikale bagage vergaard. Larissa Lismont (geboren op 17 december 1983) is de Belgische die deel uitmaakt van de groep. Ook zij speelt al sinds haar derde levensjaar op de viool en volgde een opleiding aan de prestigieuze 'Conservatoire Royal De Liege'. Elena Lavrenov (geboren op 27 november 1984) heeft Bulgaarse roots, maar woont al jaren in BelgiŽ. Deze sympathieke violiste is gepassioneerd met muziek bezig. Ze heeft zelfs al een indrukwekkend palmares opgebouwd aan erkenningen. Tot slot is er nog de benjamin, Nancy Tormo Sanchez (geboren op 10 maart 1986). Een Spaanse volbloed die als celliste voor de nodige kleur binnen de groep zorgt. Ook zij heeft een academische muziekopleiding gevolgd.

Behaalde prijzen
Elena heeft in maart 2005 als concertmeester deelgenomen aan het Internationaal "Festival van Jonge Violisten" in Murcia in Spanje en won daar de Eerste Prijs.

Overige informatie
Muzikale voorkeuren: Elena's favoriete artiesten zijn Queen en The Beatles. In de klassieke muziek heeft ze een grote voorkeur voor Vadim Repin en Maxim Vengerov. Larissa vindt de muziek van Anouk erg goed. Blandine's muzikale voorkeur ligt onder meer bij Jean-Jacques Goldman en van Calogero. Nancy's voorkeur in de klassieke muziek gaat uit naar onder andere Rostropovich, Jacqueline Duprťs en Yo-Yo Ma. In de populaire muziek heeft ze niet echt voorkeuren. Ze houdt van verschillende stijlen zoals r&b, rap, pop en het Franse chanson.The Exclusive Strings kunnen zowel 'on tape' als met het eigen begeleidingsorkest optreden. Voor speciale gelegenheden kan zelfs het groot showorkest Heverband worden ingeschakeld met haar 40 muzikanten. Sponsoring. Inmiddels hebben diverse uiteenlopende bedrijven ook de kwaliteit van Exclusive Strings ontdekt. Zo heeft Yamaha de vier prachtige high tech elektronische instrumenten waar Exclusive Strings op concerteert, geheel kosteloos ter beschikking gesteld. Een gerenommeerde Franse kledinglijn verzorgt de prachtige en exclusive kleding, waarmee Exclusive Strings niet alleen virtuoos maar ook visueel de show steelt.

Repertoire
Exclusive Strings speelt toegankelijke muziek, van licht klassieke melodieŽn tot R&B en eigen composities. Het is een prachtig gezicht om na een rustig nummer deze vier dames plotseling uit de bol te zien gaan en met volle energie en passie virtuoos het publiek te zien 'bespelen'. De tape-act hanteert qua repertoire als rode draad de 4 nationaliteiten van de 4 instrumentalisten. De tape-act van The Exclusive Strings bestaat uit de volgende nummers: 1. Explosive 2. Hungarian 3. Nocturne 4. Mozart a capella 5. Mozart pop 6. Lord of the dance 7. Czardas 8. Samba 9. Victory

Prijsinformatie (Uitkoop)
Vanaf Eur 3910,-- , voor een optreden van 1x30 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.