RICHARD STOOKER


Magisch entertainer die dingen laat gebeuren die niet mogelijk zijn !

Biografie
Geboren in het jaar 1960 in Alblasserdam en opgetogen in Den Haag. Hij was 15 jaar toen hij begon te goochelen en inmiddels werkt hij sinds 1991 jaar als professioneel 'magisch entertainer'. Hij heeft in 1999 tot en met 2001 verschillende opleidingen gevolgd met onder andere: Acteren voor de camera, speltechniek voor de camera, tv presenteren, tekst toneel, scene studie, enz.

Bijzondere optredens
Als goochelaar is hij opgeleid door grote namen in de goochelwereld zoals; Richard Ross & Ger Copper. In 2008 was Richard Stooker een van de deelnemers van de show "De nieuwe Uri Geller" op SBS 6. Verder heeft hij ook als acteur gewerkt: gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden, middelgrote rol in Theater Restaurant Toussaint, gastrol in Westenwind, middelgrote rol in Moordweekend, gastrol in Wireless, Reclame van het Arbeidsbureau, Reclame van Telfort, Reclame van De Jas van Rotterdam, Toneelvoorstelling van Pluk en de Petteflet.

Behaalde prijzen
Richard Stooker heeft nationaal maar ook internationaal vele prijzen in de afgelopen 25 jaar in ontvangst mogen nemen.

Referenties
Goochelen: Shell, Akzo, Kurhaus Scheveningen, Abn Amro, Rabobank, Min. v. Buitenlandse zaken, Zoza We, Min. v. rijskwaterstaat, Holland Casino, VROM, Hotel Huis ter Duin, Diverse premières en vele anderen Acteren: Bekend & bekeken, Peter R. de Vries, Dossier gesloten, Shopperz, Goede Tijden Slechte Tijden, Onderweg naar Morgen, Westenwind, Ernstige delicten en Luifel & Luifel. Reclame: Essent, Property.nl, Electroworld, Marco, Telfort, Arbeidsbureau.

Overige informatie
De Magic shop van Richard Stooker kan bij u op uw locatie, feest of beurs staan. Deze vorm van entertainment blijft op een vaste locatie staan daardoor is er meer mogelijk om de gasten te verbazen. Magie op muziek, spectakel, grote effecten, bijna alles is mogelijk. Ook worden hier kleine goocheltrucs, die weinig tijd kosten, aan u en uw gasten uitgelegd. Meervoudig prijswinnaar Richard Stooker is een veel gevraagd goochelaar voor premières, openingen, beurzen en (bedrijfs)feesten. Door zijn jarenlange ervaring als professioneel acteur en zijn interesse de goochelkunst weten veel (bekende) mensen hem te vinden als er een feest is.

Repertoire
Er zijn verschillende mogelijkheden voor het entertainment; Close up: U beleefd de 'Magie' echt heel dichtbij: direct bij u en uw tafelgenoten. De meeste mensen verwachten dat er een goochelaar aan tafel verschijnt om 'kaarttrucs' te vertonen. Echter, er gebeurt veel meer. Ook uw wijnglas, het bestek, een pakje sigaretten, kortom, bijna alles wat op tafel ligt, grijpt Richard Stooker aan om u zijn Magie te laten zien. Een act duurt ongeveer 8 minuten per tafel en biedt genoeg tijd om van de ene in de andere verbazing te vallen. Kan deze jonge man meer dan dat hij toegeeft? Veel gespreksstof geeft het zeker, gegarandeerd! Goochelen: Table Magic: het langs de gasten gaan aan tafel maar ook in te zetten op "staande" locatie's. Centrale act: een centrale act om bijvoorbeeld een feest te laten beginnen maar ook geschikt om een feest te laten eindigen of een gastspreker te introduceren. Productpresentatie: een centrale act waarbij het thema of product van het bedrijf in verwerkt is. Dit in combinatie met het tevoorschijn "toveren" van een directeur. Magic combi: (Table Magic + Centrale act) zeer geschikt voor exclusieve partijen vanaf 20 personen waarbij het diner uit meerdere gangen bestaat. Het entertainment zal tussen de gangen verzorgd worden. Kindershow: Een coole kindershow van 45 minuten waarbij de kinderen denken dat ze alle trucs door hebben maar Richard Stooker is net ietsje sluwer. Mentaal: Mental Table Magic: dit is dezelfde act als Table Magic maar nu met mentalisme als hoofdentertainment. Centrale act Mentaal: dit is dezelfde act als de Centrale act maar dan met mentalisme als hoofdentertainment Mental combi: Mental Table Magic + Cantrale act mentaal Fulltime Magic: Van de eerste minuut dat een evenement begint tot aan de laatste seconde dat het evenement is afgelopen is er continu entertainment met MAGIE als rode draad. U leest het goed, continu! Er is dus geen pauze! Hoe dit mogelijk is? 2 Goochelaars uit het top segment zullen elkaar afwisselen maar ook bijstaan in het nieuwe concept Fultime Magic. Omdat goochelaars eigen decor, tafel met licht en eigen geluidsset mee nemen is het mogelijk geworden om spectaculaire en nog nooit vertoonde goocheltrucs/magie te vertonen

Prijsinformatie (Privé feesten)
Vanaf Eur 555,-- (incl. btw), voor een optreden van 3x45 minuten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Voor gedetailleerde prijsinformatie, klik hier

Contact
ArtiWorld Stevinstraat 3 5621 GH Eindhoven. (www.artiworld.com) Wilt u meer informatie, of wilt u een optie plaatsen, bel ons dan op telefoonnummer: 040-232.9000 (op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur), of stuur ons een email.